Jo riittää - Irti kiusaamisesta ja kiusaajista

26,90 € OVH: 31,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522886392
Kiusaamista on ollut aina ja sitä on aina liikaa - ryhmän ulkopuolelle jättämistä, vähättelyä, asiatonta arvostelua, mollaamista. Jokaiseen kiusaamistapaukseen tulee puuttua vakavasti ja tosissaan.
Kiusaamista on ollut aina ja sitä on aina liikaa - ryhmän ulkopuolelle jättämistä, vähättelyä, asiatonta arvostelua, mollaamista. Kaikki nämä ovat arkipäivää, nykyään myös netissä ja sosiaalisessa mediassa. Pahimmillaan kiusaaminen johtaa syrjäytymiseen, mielenterveysongelmiin ja jopa itsemurhaan.

Jokaiseen kiusaamistapaukseen tulee puuttua vakavasti ja tosissaan. Vain silloin työpaikoilla, kouluissa kuin muissakin yhteisöissä voidaan taata, että ne toimivat mahdollisimman hyvin ja kaikilla on turvallinen olo.

Satu Kaski ja Vesa Nevalainen avaavat teoksessaan kiusaamista ilmiönä, kiusaamisen psykodynamiikkaa ja kiusaamisen erilaisia muotoja. He kertovat, mitä kiusaaminen on, miten siihen pitäisi puuttua ja kuinka se saadaan loppumaan. Teos on hyödyllistä luettavaa kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Jo riittää!

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kaski Satu, Nevalainen Vesa
Formaatti nid 187 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019