Jeesuksen seuraajat - Tosielämän opetuksia siitä, miten sytyttää usko seuraavassa sukupolvessa

22,50 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789515853653

Jeesuksen seuraajat - Tosielämän opetuksia siitä, miten sytyttää usko seuraavassa sukupolvessa.

Jeesuksen seuraajat - Tosielämän opetuksia siitä, miten sytyttää usko seuraavassa sukupolvessa sisältää tosielämän opetuksia siitä, miten sytyttää usko seuraavassa sukupolvessa

Billy Grahamin tytär ja tyttärentytär jakavat tässä kirjassa innoittavia kertomuksia perhe-elämästään, joka tarjoaa mukaansatempaavia näkökohtia uskon jättämisestä perinnöksi.

Uskomme siirtäminen eteenpäin ei tapahdu passiivisesti - se on jotakin, johon pyrimme tarkoituksellisesti rukouksella ja ilolla. Monet meistä kuitenkin ponnistelevat tietääkseen, miten siirtää uskoa eteenpäin tämän päivän maailmassa. Kaipaamme hengellistä viisautta siitä, miten sytyttää uskon tuli lapsissamme, lapsenlapsissamme ja muissa kohtaamissamme ihmisissä.

Jeesuksen seuraajat -kirja tarjoaa käytännön neuvoja, raamatullista opetusta ja Anne Graham Lotzin ja hänen tyttärensä Rachel-Ruth Lotz Wrightin mukaansatempaavia tositarinoita tuloksellisesta uskon juoksusta ja Totuuden viestikapulan siirtämisestä seuraavalle sukupolvelle.

Anne perustaa opetuksensa Ensimmäisen Mooseksen kirjan 5. luvun kiehtovaan kertomuksen sukuluetteloista ja tutkii todistuksemme, palvontamme, työmme ja elämänvaelluksemme ainutlaatuista merkitystä. Rachel-Ruth kuvaa kaikkia näitä tärkeitä elementtejä kertomuksillaan Grahamin ja Lotzin perheistä. Hän kertoo värikkäitä kuvauksia siitä, miten Jumalan totuus siirtyi eteenpäin sanan ja esimerkin kautta.

Jeesuksen seuraajat -kirja ei tarjoa vain välähdystä uskontäyteisen perheen olohuoneisiin ja rukouskammioihin, vaan tarjoaa lukijalle myös viisautta, motivaatiota ja käytännön ideoita siitä, miten jakaa uskoaan johdonmukaisesti ja ilontäyteisesti.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Anne Graham Lotz, Rachel-Ruth Lotz Wright
Formaatti Nid. 254s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Kuva ja Sana
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019