Itsetunnon voima - Hylkää ankeuttajat ja luota itseesi (e-kirja)

18,90 €
Varastossa
SKU
9789523545755

Itsetunnon voima - Hylkää ankeuttajat ja luota itseesi

Välineitä itsetuntemukseen ja vuorovaikutukseen. Positiivisuus ja ratkaisukeskeisyys ovat vahvan itsetunnon kulmakiviä sekä parasta lääkettä latistajia vastaan!

Ostamasi e-kirja toimitetaan sinulle tilauksessa antamaasi sähköposti-osoitteeseen.

Itsetunnon voima - Hylkää ankeuttajat ja luota itseesi

Itsetunnon pohja rakennetaan lapsuudessa, ja sen tueksi tarvitaan sekä onnistumisen kokemuksia että myönteistä palautetta muilta. Joskus tämä pohja jää kuitenkin huteraksi: ihminen janoaa epätoivoisesti muiden hyväksyntää ja pitää menestymistään silkkana tuurina.

Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa kehottaakin meitä valitsemaan laumamme viisaasti. Positiivisuudella kun pääsee paljon pidemmälle kuin latistamisella. Itsetunnon vahvistamiseen tarvitaan joskus omakehukuuria ja jämäkkyystreeniä, mutta kaikkein tärkeintä on itseen tutustuminen. Kun tajuamme, miksi jotkut ihmiset aiheuttavat meissä häpeän ja huonommuuden tunteita ja toiset saavat meidät tuntemaan itsemme arvokkaiksi ja osaaviksi, opimme hakeutumaan minuuttamme vahvistaviin suhteisiin, kauas ankeuttajista.

Sosiaalipsykologi, opettaja ja kouluttaja Janne Viljamaa on kirjoittanut useita kirjoja psykologian eri ilmiöistä narsisimista aggressioon ja lahjakkuudesta häpeään. Hän on viiden lapsen isä ja asuu Helsingissä.

Lisätietoja
ISBN 9789523545755
Book Type e-book
Kirjailija / Artisti Janne Viljamaa
Formaatti ePub
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Kirjapaja
Copyright 2019