Positiivisen psykologian voima

Lisää kuvia

Positiivisen psykologian voima

Uusitalo-Malmivaara Lotta (toim.)
Tuotenumero: 9789524516327

40,50 €

OVH: 45.00 €

Positiivisilla tunteilla on kiistaton yhteys hyvinvointiin, motivaatioon ja energisyyteen.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Positiivisen psykologian voima on ensimmäinen suomenkielinen kokoomateos, joka kertoo tieteen näkökulman positiivisuuteen. Positiivisilla tunteilla on kiistaton yhteys hyvinvointiin, motivaatioon, fyysiseen terveyteen ja jopa geenien ilmenemiseen. Vahvuuksille rakentaminen luo enemmän hyvinvointia kuin heikkouksiin keskittyminen, ja toisten auttaminen parantaa omaakin olotilaa.

Positiivisen psykologian ideana on diagnosoida hyvää ja löytää jokaisesta ihmisestä vahvuudet, joiden avulla sekä oma että yhteisöjen vointi paranee. Kirja neuvoo, miten voi rakentaa elämänsä omille vahvuuksilleen, ja kuinka tukea muita samassa tehtävässä. Siinä pohditaan myös, ovatko positiivisuus- ja onnellisuusohjeet naiiveja.

Kirjan kirjoittajina on 24 huippuasiantuntijaa Helsingin yliopistosta, eri tutkimuslaitoksista, Aalto-yliopistosta ja Itä-Suomen yliopistosta. Kirjassa positiivista psykologiaa tarkastellaan lasten, nuorten, työikäisten ja vanhusten näkökulmista. Esipuheen on kirjoittanut filosofi Esa Saarinen. Ravitaan vahvuuksiamme!

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Uusitalo-Malmivaara Lotta (toim.)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 PS-Kustannus
Formaatti sid. 387 s.