Ihme elämä

34,20 € OVH: 38,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522882271
Päiväkoti-ikäisen lapsen näkökulmasta käsitellään kolmea elämän ihmeellistä asiaa: luomakuntaa ja kaiken syntyä, enkeleitä ja toisen näkymättömän todellisuuden olemassaoloa sekä kuolemaa ja luopumista.
Satu Reinikaisen kirjoittama ja Marjo Nygårdin kuvittama Ihme elämä käsittelee päiväkoti-ikäisen lapsen näkökulmasta kolmea elämän ihmeellistä asiaa: luomakuntaa ja kaiken syntyä, enkeleitä ja toisen näkymättömän todellisuuden olemassaoloa sekä kuolemaa ja luopumista.

Katariinan, Ainon, Sebastianin ja Tiuhtin päiväkotiryhmän elämää seurataan alkukesästä loppusyksyyn. Ajanjaksoon mahtuu niin puiden istutusta ja juhannusta kuin mikkelinpäivän enkelipohdintaa ja Ainon ukin hautajaiset. Ihme elämä on jatkoa kirjoille Ihme joulu ja Ihme pääsiäinen. Vauhdikkaan kehyskertomuksen lomasta löytyy tietolaatikoita, raamatunkertomuksia ja toimintaideoita kesän, mikkelinpäivän, isänpäivän ja pyhäinpäivän teemoihin.

Ihme elämä kirjan kirjoittaja Satu Reinikainen on kouluttaja ja lastenkirjailija, joka tunnetaan muun muassa Tiipatta-kirjasarjasta. Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Marjo Nygård on kuvittanut lukuisia lasten- ja oppikirjoja.

Lisätietoja
Fyysinen koko 170 x 245 mm
Kirjailija / Artisti Reinikainen Satu, Nygård Marjo (kuv.)
Saatavuus Saatavana
Formaatti n. 180 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. CD Kirkkomuskari 3
  CD Kirkkomuskari 3
  34,20 € OVH: 38,00 €
 2. DVD Raamatun kertomuksia 5 - Joulu
  DVD Raamatun kertomuksia 5 - Joulu
  Tarjoushinta 6,90 € Norm. hinta 12,90 €
 3. Tytöt ja pojat ehtoollisella
  Tytöt ja pojat ehtoollisella
  32,40 € OVH: 36,00 €
Copyright 2019