• 020 754 2350

Ihme elämä

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Reinikainen Satu, Nygård Marjo (kuv.)
Fyysinen koko 170 x 245 mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Lasten Keskus
Saatavuus Saatavana
Formaatti n. 180 s.

Ihme elämä

Päiväkoti-ikäisen lapsen näkökulmasta käsitellään kolmea elämän ihmeellistä asiaa: luomakuntaa ja kaiken syntyä, enkeleitä ja toisen näkymättömän todellisuuden olemassaoloa sekä kuolemaa ja luopumista.
TAI
34,20 €

OVH: 38.00 €

Tuotenumero: 9789522882271

Saatavuus: Varastossa


Satu Reinikaisen kirjoittama ja Marjo Nygårdin kuvittama Ihme elämä käsittelee päiväkoti-ikäisen lapsen näkökulmasta kolmea elämän ihmeellistä asiaa: luomakuntaa ja kaiken syntyä, enkeleitä ja toisen näkymättömän todellisuuden olemassaoloa sekä kuolemaa ja luopumista.

Katariinan, Ainon, Sebastianin ja Tiuhtin päiväkotiryhmän elämää seurataan alkukesästä loppusyksyyn. Ajanjaksoon mahtuu niin puiden istutusta ja juhannusta kuin mikkelinpäivän enkelipohdintaa ja Ainon ukin hautajaiset. Ihme elämä on jatkoa kirjoille Ihme joulu ja Ihme pääsiäinen. Vauhdikkaan kehyskertomuksen lomasta löytyy tietolaatikoita, raamatunkertomuksia ja toimintaideoita kesän, mikkelinpäivän, isänpäivän ja pyhäinpäivän teemoihin.

Ihme elämä kirjan kirjoittaja Satu Reinikainen on kouluttaja ja lastenkirjailija, joka tunnetaan muun muassa Tiipatta-kirjasarjasta. Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Marjo Nygård on kuvittanut lukuisia lasten- ja oppikirjoja.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä