Huomaa hyvä! Vahvuusvariksen tehtäväpaketti

44,00 € OVH: 48,90 €
Varastossa
SKU
9789523704534

Huomaa hyvä! Vahvuusvariksen tehtäväpaketti opettaa luonteenlujuutta, uusia sanoja ja laskutaidon alkeita.

Huomaa hyvä! Vahvuusvariksen tehtäväpaketti

Vahvuusvariksen retkillä opetellaan itsesäätelyä ja toisten huomioon ottamista, Pikkunaakan kioskilla harjoitellaan laskemista ja koko lintuparven yhteisessä mutapainimambossa pistetään räpylällä koreasti.

Tämän kirjan tehtävät opettavat 26:tta eri luonteenvahvuutta, tunnetaitoja, uusia sanoja ja laskutaidon alkeita leikkien, musiikin, draaman, liikunnan ja piirrostehtävien avulla. Kirjassa on jokaiselle tarinalle kaksi monistettavaa sivua, joiden täyttäminen sujuu mukavasti tarinaa kuunnellessa ja siitä oppiessa. Vahvuusvariksen tehtäväpaketin 26 lukua kulkevat Vahvuusvariksen tarinakirjan tahdissa. Tehtäväpaketin käyttämiseksi tarvitset Vahvuusvariksen tarinakirjan tai kuunneltavaksi Yle Areenasta Vahvuusvariksen tarinat.

Tehtävät sopivat hyvin alkuopetukseen mutta käyvät myös vähän nuoremmille ja vanhemmille. Niitä voi tehdä koulussa, päiväkodissa, kotona, mummolassa, kaverilla ja missä vain, missä variksiakin lentää. Parasta on, jos tehtäviä tekee kerralla isompi parvi, sillä silloin on hauskempaa! Tehtäviä saa kopioida omaan opetuskäyttöön.

FT Lotta Uusitalo on erityispedagogiikan dosentti ja vanhempi yliopistonlehtori Helsingin yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Hän on tutkinut luonteenvahvuuksia ja niiden yhteyksiä hyvinvointiin ja oppimiseen monenlaisilla oppijoilla. Lotta on kouluttanut kasvattajia positiivisen psykologian alalla yli 10 vuotta ja tuottanut paljon käytännönmateriaalia opetustyöhön yhdessä FT Kaisa Vuorisen kanssa (ks. seethegood.app).

Kuvitus on  Ina Majaniemen käsialaa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lotta Uusitalo, Ina Majaniemi
Formaatti Nid. 120s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Santalahti-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019