Hauskan oppimisen vallankumous

35,10 € OVH: 39,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524516198

Kirja hauskuuden ja leikkisyyden merkityksestä oppimisessa.

Joitakin vuosia sitten joukko tamilinkielisiä intialaislapsia löysi tietokonekioskin kotikulmiltaan. Tietokone sisälsi monimutkaista bioteknologian informaatiota englanniksi. Muutaman kuukauden kuluttua tietokoneen asentanut tiedemies Sugata Mitra palasi paikan päälle ja kysyi lapsilta, mitä he olivat oppineet. 12-vuotiaat vastasivat: "Emme mitään". "Ihanko totta, ette ole oppineet mitään?" kysyi Mitra. "Juuri niin. Lukuunottamatta sitä, että DNA:n epäonnistunut replikoituminen aiheuttaa geneettisiä sairauksia, emme ole oppineet yhtään mitään."

Opimme parhaiten, kun olemme aidosti innoissamme. Pelit, inspiroivat videot tai mobiililaitteet auttavat huikeisiin oppimissuorituksiin. Lapsikaan ei välttämättä edes tajua, kuinka paljon oppii!

Lauri Järvilehto osoittaa uraauurtavassa kirjassaan Hauskan oppimisen vallankumous, että hauskuus ja leikkisyys ovat tehokkaan oppimisen avainsanoja. Kirja esittelee viimeaikaista läpimurtotutkimusta motivaatiopsykologian, positiivisen psykologian ja aivotutkimuksen aloilta. Motivaatio ja tarkkaavaisuus ovat keskeisiä tekijöitä kestävän ja tehokkaan oppimisen lisäämisessä. Kirja avaa mielenkiintoisella tavalla sen, miksi tulevaisuuden oppiminen on ennen kaikkea hauskaa! Lauri Järvilehto, FT, on metafyysinen tutkimusmatkailija ja Sherlock Holmes -fani. Hän on työskennellyt tutkijana ja kouluttajana ja kirjoittanut kaksi suomenkielistä menestysteosta Tee itsestäsi mestariajattelija ja Upeaa työtä! Hän esitelmöi säännöllisesti mielenfilosofiasta yliopistoissa ympäri maailmaa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lauri Järvilehto
Formaatti Nid. 234s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 PS-Kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Sata lammasta värityskirja
  Sata lammasta värityskirja
  10,80 € OVH: 12,00 €
 2. Surutalvi
  Surutalvi
  18,90 € OVH: 21,00 €
 3. Vilhon pikku valheet
  Vilhon pikku valheet
  23,30 € OVH: 25,90 €
Copyright 2019