Gurun opissa

9,90 € OVH: 25,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523541030

Gurun opissa tuo niin varhaisten vuosisatojen mestareiden kuin nykyajan mystikkojen elämän, opin ja harjoitukset tuoreella tavalla lukijan ulottuville Lauri Maaralan ja Matti Pikkujämsän johdattelemana.

Henkinen ja hengellinen etsintä elää syvävirtauksena ajassamme. Monet etsivät vastausta idän uskontojen mestareilta ja meditaatiotekniikoista. Voimme löytää toivoa ja inspiraatiota lähempääkin, kristillisen mystiikan, spiritualiteetin ja rukouksen opettajilta. 

Gurun opissa tuo niin varhaisten vuosisatojen mestareiden kuin nykyajan mystikkojen elämän, opin ja harjoitukset tuoreella tavalla lukijan ulottuville. Lauri Maarala esittelee teoksessaan nelisenkymmentä hengellistä ohjaajaa. Yksinkertaiset harjoitukset ja meditaatio ovat välineitä totuuden ja hyvän elämän etsimisessä. Ne auttavat meitä tulemaan tietoisiksi Jumalan puhuttelusta elämämme keskellä. 

Lauri Maarala on eläkkeellä oleva pappi, joka ohjaa hiljaisuuden retriittejä ja hengellisen ohjauksen ryhmiä. Maarala asuu Helsingissä ja Mäntyharjussa. 
Matti Pikkujämsä on tunnettu graafikko ja kuvittaja. Maaralan ja Pikkujämsän edellinen yhteinen teos oli Huokaa rukous (2015).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lauri Maarala, Matti Pikkujämsä
Formaatti Nid. 191s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019