Elämältä se maistuu - Keskustelukirjeitä äitiydestä ja vanhemmuudesta

Tarjoushinta 14,90 € Norm. hinta 24,20 €
Varastossa
SKU
9789525957327

Elämältä se maistuu kertoo kahden eri-ikäisen äidin vuoropuhelusta arjen ajankohtaisista aiheista.

Elämältä se maistuu- keskustelukirjeitä äitiydestä ja vanhemmuudesta

Kaksi eri-ikäistä naista, äitiä ja perheiden kanssa työskentelevää ammattilaista, tutustui toisiinsa asuessaan samalla paikkakunnalla. Vuosien jälkeen yhteys syntyi uudelleen sosiaalisessa mediassa. He löysivät monia yhtymäkohtia ja samankaltaisuutta elämänkaarissaan, perheissään, taustoissaan ja arvoissaan. Vaikka he elivätkin erilaista elämänvaihetta, yhteisiä kiinnostuksen aiheita oli paljon. Syntyi idea ryhtyä käymään kirjeenvaihtoa naiseudesta, äitiydestä, vanhemmuudesta ja parisuhteesta.

Kirjeenvaihdon tuloksena syntyi kokoelma lämminhenkisiä puheenvuoroja kaikkia äitejä kiinnostavista ja koskettavista aiheista. Kirjeissä kumpikin jakaa omia kokemuksiaan avoimesti, toinen toistaan tukien ja innostaen, vaikeitakaan kysymyksiä kaihtamatta.

Kirjoittajat ovat molemmat nykymitoissa suurperheen äitejä, jotka työssään kohtaavat muita vanhempia. Vanhemmuus on heille yhtä aikaa sekä haaste että mahdollisuus, elämän rikkaus ja voimavara siitäkin huolimatta, että ammatillisuudesta ei kaikissa elämän käänteissä aina ole ollut apua.

Elina Koivisto työskentelee seurakuntapastorina Paavalin seurakunnassa. Aila Wallin Aila Wallin on työskennellyt organisaatiokonsulttina noin kahdenkymmenen vuoden ajan henkilöstökoulutuksen, työyhteisövalmennuksen ja työnohjauksen parissa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Koivisto Elina, Wallin Aila
Formaatti Sid. 174s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Katharos
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Liian valmis todellisuus
  Liian valmis todellisuus
  24,30 € OVH: 27,00 €
 2. Terapeuttinen sielunhoito
  Terapeuttinen sielunhoito
  22,50 € OVH: 25,00 €
 3. Elämän vesi
  Elämän vesi
  16,40 €
Copyright 2019