Pimeys ei saa sitä valtaansa - 118 päivää kaapattuna Kabulissa

25,20 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789522526021

Pimeys ei saa sitä valtaansa - 118 päivää kaapattuna Kabulissa on tositarinaa suomalaisnaisen kokemuksista Afganistanissa.

Pimeys ei saa sitä valtaansa - 118 päivää kaapattuna Kabulissa kertoo tositarinan suomalaisen avustustyöntekijän kaappauksesta ja siitä, että vaikeimmastakin tilanteesta voi selvitä yhdessä Jumalan kanssa.

Painajainen käy toteen, kun suomalaisnainen kaapataan kodistaan Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa. Väkivaltaisessa hyökkäyksessä kuolee hänen saksalainen kollegansa ja paikallinen vartija. Naista pidetään panttivankina 118 päivää eristyksissä muusta maailmasta erittäin vaatimattomissa ja vihamielisissä olosuhteissa. Kristityt ympäri maailman rukoilevat, ja media kirjoittaa tapauksesta.

Kuinka selvitä hengissä, järjissään ja usko tallella äärimmäisissä oloissa? Kuinka kohdata raaka pelko, syyllisyys, häpeä ja petturuus? Pimeyden ja täydellisen yksinäisyyden keskellä läheinen ja poikkeuksellisen rohkea suhde Jumalaan muodostuu toivon ja hengissä selviämisen lähteeksi. Kun kaikki vietiin, jäljelle jäi vain Jeesus – se riitti.

Kirja kertoo ennen kaikkea Jumalan uskomattomasta huolenpidosta, rukouksen voimasta, armosta ja päättäväisyydestä selvitä – mutta myös toipumisvaiheesta tämän kaiken jälkeen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Johanna Salo
Formaatti Nid. 298s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Aikamedia
Copyright 2019