Elämä opetuslapsena

20,00 €
Varastossa
SKU
9789519130149

Elämä opetuslapsena -Apostolien teoissa ja tänään

Tohtori Robert E. Colemanin kirja esittelee pysyviä periaatteita ja sitä, miten niitä voi soveltaa tänäkin päivänä. Kyse ei ole menetelmistä tai tekniikasta, vaan Jumalan sanan periaatteista Jeesuksen antaman lähetystehtävän toteuttamiseksi.

Elämme jännittäviä aikoja. Niin elettiin apostolien aikoinakin. Silloin kristinusko levisi nopeasti ja muutti ihmisten elämää ja maailmaa. Mikä oli seurakunnan kasvun salaisuus?

Miten löytää seurakunnan opetuslapisia tekevä elämäntyyli?

Kirja antaa avaimia seurakunnan uudistumiseen sekä seurakuntalaisten varustamiseen ja liikekannallepanoon. Soveltamalla apostolisia periaatteita voivat seurakunnat vaikuttaa jälkikristilliseen yhteiskuntaamme uudistavasti tekemällä jäsenistään opetuslapsia, jotka toteuttavat yhteistä pappeuttaan lähiympäristössä sekä osallistumalla Jumalan lähetykseen maailmanlaajuisesti. Nyt on aika toimia päämäärätietoisesti sekä Pyhän Hengen voimassa ja ohjauksessa, kehottaa kirjoittaja.

Tässä on kirja, joka seurakunnan työntekijän ja jäsenen kannattaa lukea ja soveltaa niin omaan kuin seurakunnan elämään kohti tervettä kasvua ja hedelmän kantamista.

Suomentanut Yrjö Rossi ja Ritva Harjunen

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Robert E. Coleman
Formaatti Nid.123 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Bergvikin säätiö
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019