Armon sanoja sinulle

16,90 € OVH: 19,90 €
Varastossa
SKU
9789524101424
  • Osta 20 hintaan 13,90 € /kpl ja säästä 18 %
  • Osta 100 hintaan 12,90 € /kpl ja säästä 24 %

Emeritapiispa Irja Askolan viisaita ja rohkaisevia sanoja kauniina lahjakirjana.

Hyppää kyytiin uteliaana ja ennakkoluuloitta. Voimaannuttava kohtaaminen kaivolla, avautuminen öisellä kattoterassilla, varjoista ja valheista vapautuminen puun oksiston suojissa, helpottava vuoropuhelu pääsiäispuutarhan aamuhämärissä 

Isotekstinen.

Tutut Raamatun kertomukset saavat raikkaan tuulahduksen, kun niitä tarkastellaan kohtaamisina: minä ja Jeesus kaivolla, kadulla, puutarhassa. Irja Askola arkipäiväistää ja inhimillistää pyhän hipaisun meissä ja meille.

Hyppää kyytiin uteliaana ja ennakkoluuloitta. Anna itsellesi lupa yllättyä kohtaamisista, jotka saavat naisen, miehen, köyhän, varakkaan tarkentamaan asenteitaan ja elämäntapaansa. Voimaannuttava kohtaaminen kaivolla, avautuminen öisellä kattoterassilla, varjoista ja valheista vapautuminen puun oksiston suojissa, helpottava vuoropuhelu pääsiäispuutarhan aamuhämärissä.

Jeesus on halukas dialogiin. Hän on symbolitekojen taitaja: sanaa suurempi on teko, vastausta toimivampi on kysymys. Lähde matkalle, jossa ehkä odottaa yllätys tai pieni liikahdus siihen suuntaan, jonne olet jo haikaillut.

Kirja on isotekstinen.

Irja Askola on teologi ja piispa emerita. Hän oli Suomen ensimmäinen naispuolinen piispa. Askola toimi Helsingin hiippakunnan piispana 2010-2017.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Irja Askola
Formaatti Sid. 60s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Minerva
Copyright 2019