Yrittäjyys – siunaus vai kirous?

25,20 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789522524720

Yrittäjyys – siunaus vai kirous? Tässä kirjassa kolmetoista pelotonta yrittäjää avaavat elämästään arkoja ja herkkiäkin asioita sekä kertovat, millä tavalla yrittäjyys on ollut itse kullekin siunaus ja millä tavalla kirous. Yrittäjäksi aikova voi tämän kirjan avulla saada käytännönläheisiä vinkkejä siitä, mitä yrittäjyys on ja siitä, kenen kannattaa ruveta yrittäjäksi. Mahtava elämänmakuinen tietopaketti.

Kirjastaan Yrittäjyys - siunaus vai kirous, kirjoittaa kirjailija itse näin: "Kun minulle avautui mahdollisuus kirjoittaa kirja erilaisista yrittäjistä, tajusin pääseväni kurkistamaan maailmaan, joka oli minulle ennestään aika lailla vieras. Lähipiirissäni ei ole montaakaan yrittäjää, joten en ole voinut kovinkaan hyvin edes sivusta seurata, millainen siunaus tai kirous yrittäjyys voi olla. Niinpä aloitin innolla löytöretken kohti yrittäjyyden ydintä.

Aloitimme yhteistyöprojektimme yrittäjien kanssa siinä vaiheessa, kun maailma oli vielä entisellään. Hyvin pian alkoi kuitenkin Kiinasta kantautua viestejä koronaepidemiasta, joka varsin pian muuttui pandemiaksi. Uutiset saivat yrittäjät varpailleen. Mitä oikein on tapahtumassa? Miten tämä kaikki vaikuttaa minun yritykseni toimintaan? Miten koko Suomi pystyy vastaamaan tuleviin haasteisiin?

Nyt, kun olemme kaikki eläneet hyvin erikoisen kevään, tiedämme, miten maailma muuttui."

– Paavo Rauskanen

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Paavo Rauskanen
Formaatti Sid. 262 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Aikamedia
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019