Vuoria kohti

28,80 € OVH: 32,00 €
Varastossa
SKU
9789524759571

Legendaarisen evankelistan klassikkohartauskirjan odotettu uusi painos.

Vuoria kohti on hartauskirja vuoden ajaksi Psalmin 121 pohjalta. "Minä kohotan katseeni vuoria kohti. Mistä saisin avun? Minä saan avun Herralta, häneltä, joka on luonut taivaan ja maan." Tämän Raamatun psalmin 121 sanoista Billy Graham sai otsikon päivähartauskirjaansa.

Grahamin perusajatuksena on rohkaista lukijaa, kannustaa ajattelemaan itsenäisesti, vaalimaan myönteisyyttä ja luottamaan Jumalaan. Se merkitsee katseen nostamista ajallisista arvoista iankaikkisiin. Sanoma on yksinkertainen ja selkeä, ja ominaiseen tyyliinsä evankelista esittää sanomansa suoraan, kursailematta.

Kirjassa on vuoden joka päiväksi valittuja otteita Grahamin muusta tuotannosta. Varhaisin poiminto on vuodelta 1953, mutta ajatukset ovat hämmästyttävän ajankohtaisia.

Billy Graham julisti evankeliumia kaikilla mantereilla ja useammalle ihmiselle kuin yksikään muu aikalaisensa. Tämä maailmankuulu kirjailija ja evankelista syntyi vuonna 1918 ja lähti julistamaan evankeliumia vuonna 1943. Hän perusti Billy Graham Association -järjestön, joka järjestää evankeliointikampanjoita ympäri maailmaa. Hän vieraili myös Suomessa elokuussa 1987 maamme kautta aikain suurimmassa hengellisessä evankelioimistapahtumassa. Missio Helsingissä. Miljoonat ihmiset ovat lukeneet hänen klassikoiksi muodostuneita kirjojaan.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Billy Graham
Formaatti Sid. 435s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019