Volter ja Hilja - Volter Kilven ja Hilja Vanhakartanon kirjeenvaihtoa

32,30 € OVH: 35,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522473943
Volter ja Hilja -kirja on ainutkertainen rakkaustarina ja kehtiyskertomus.

Kirja Volter ja Hilja - Volter Kilven ja Hilja Vanhakartanon kirjeenvaihtoa  on ainutkertainen rakkaustarina ja kehtiyskertomus.

Nuori kirjailija Volter Kilpi ja lääketieteen opiskelija Hilja Vanhakartano tapaavat toisensa 1900-luvun alun Helsingissä. Lukuvuoden päätyttyä Hilja matkustaa kotiinsa Poriin kesänviettoon. Alkaa kiivasrytminen ja tunteikas kirjeenvaihto. Sen aikana nuorenparin tunteet syvenevät ja haave yhtiesestä tulevaisuudesta vahvistuu.

Kirjeet piirtävät psykologista muotokuvaa kirjoittajistaan. Rakkaussuhteen tunnelmissa kirjoitetuista kirjeistä avautuu uudenlainen, tuntemattomampi henkilökuva Volter Kilvestä. Kirjeet esittelevät myös kirjallisesti lahjakkaan, tarkkanäköisen Hilja Vanhakartanon, joka kasvaa kirjeenvaihdon aikana ulos vanhempiensa vaikutuspiiristä.

Laura Kokko on toimittanut kirjan, joka kutsuu lukijaansa rakkaustarinan äärelle sekä nostalgiselle aikamatkalle jo kadonneeseen Suomeen.

Laura Kokko on musiikin maisteri ja Volter Kilpi Kustavissa-kirjallisuusviikon taiteellinen johtaja. Hän toimii viulistina Lahden kaupunginorkesterissa ja on aktiivinen kamarimuusikko. Kokko opiskelee kirjallisuustiedettä sekä filosofiaa Turun yliopistossa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Laura Kokko, toim.
Formaatti Sid. 341 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Mitä Jumala tekee Israelissa?
  Mitä Jumala tekee Israelissa?
  Tarjoushinta 9,90 € Norm. hinta 26,00 €
 2. Keltainen Taunus ja muuta elämän menoa
  Keltainen Taunus ja muuta elämän menoa
  Tarjoushinta 5,90 € Norm. hinta 19,10 €
 3. Naantalin luostarin kirja
  Naantalin luostarin kirja
  Tarjoushinta 29,90 € Norm. hinta 34,20 €
Copyright 2019