Voi vauva! Eka vuosi vanhempana ja kuinka siitä selvitään

28,70 € OVH: 31,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523546578

Voi vauva! Eka vuosi vanhempana ja kuinka siitä selvitään

 

Voi vauva! Eka vuosi vanhempana ja kuinka siitä selvitään

Kun vauva tulee taloon, mikään ei ole ennallaan. Vanhemmuus on ihanaa, mutta se herättää myös ristiriitaisia tunteita. Ensimmäisenä vuonna edessä on monia asioita, joita kukaan ei ole koskaan kertonut tuleville vanhemmille.
Voi vauva! tarjoaa lempeää vertaistukea vauvavuoden aallokoihin hyviä hetkiä unohtamatta. Kirjoittajat kertovat avoimesti ja samaistuttavasti kokemuksistaan – imetyksen haasteista, parisuhteen muuttumisesta, tukiverkoston puutteesta ja somen kaikkitietävistä vauvaryhmistä.
Kirjaan on haastateltu myös muita vanhempia ja asiantuntijoita. Oman tarinansa vanhemmuuden alkutaipaleelta kertovat muun muassa kirjailija Anna-Leena Härkönen, somevaikuttaja Natalia Salmela, sijoittaja Merja Mähkä, muusikko Leo Stillman ja taitoluisteluvalmentaja Beata Leppilampi.

Toimittajataustainen Maiju Majamaa työskentelee copywriterina. Hän on yksi Äiti aallokossa -kirjan (2018) tekijöistä. Maijun perheeseen kuuluvat mies ja kouluikäinen poika. Nita Makkonen työskentelee featuretoimittajana ja tuottajana. Hänen intohimonsa on kertoa tarinoita tavallisten ihmisten elämästä. Nitan perheeseen kuuluvat 3-vuotias tytär ja puoliso.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Maiju Majamaa, Nita Makkonen
Formaatti Sid. 229s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Lasten virsi 2022 lapsikuorolaisille
  Lasten virsi 2022 lapsikuorolaisille
  18,80 € OVH: 20,90 €
 2. Monen sortin perheet
  Monen sortin perheet
  18,90 € OVH: 21,00 €
 3. Suhteista siiville - Vanhemman opas
  Suhteista siiville - Vanhemman opas
  10,00 € OVH: 25,00 €
Copyright 2019