Viiltävät vuodet - nuoren naisen selviytymistarina

29,60 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523543843

Viiltävät vuodet kertoo tositarinan eräästä pahoinvoivasta nuoresta ja hänen taistelustaan takaisin elämään.

Viiltävät vuodet - nuoren naisen selviytymistarina kertoo tositarinan Selinasta, jolla ulospäin kaikki vaikutti olevan hyvin. Sitten iloinen ja aktiivinen kympin tyttö, muuttui piittaamattomaksi, holtittomaksi nuoreksi - ongelmatapaukseksi.

Mitä tapahtui? Miksi hyväosaisen perheen tytär alkoi voida pahoin ja päätyi päihteiden käytön, viiltelyn, masennuksen ja itsemurhayritysten myötä vuosiksi psykiatriseen laitoshoitoon? Entä mistä löytyivät eväät parempaan - miten huostaanotettu, raskaasti diagnosoitu ja lääkitty Selina selätti vaikeudet ja löysi takaisin mielekkääseen elämään, tasapainoiseksi, työssään menestyväksi nuoreksi naiseksi?

Viiltävät vuodet on koskettava tositarina nuorten pahoinvoinnista ja niistä usein vaietuista, monesti ylisukupolvisistakin, ongelmista, jotka kätkeytyvät taloudellisen hyvinvoinnin alle. Se on myös tarina selviytymisestä, unelmista ja kaikesta siitä hyvästä, mitä voimme toisillemme antaa.

Liisa Seppänen on mikkeliläinen tietokirjailija ja teologian maisteri. Hän on julkaissut useita elämäkertateoksia ja muita tietokirjoja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Liisa Seppänen
Formaatti Sid. 241s,
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Tytön tie, nid.
  Tytön tie, nid.
  10,70 € OVH: 11,90 €
 2. Äitiä ikävä
  Äitiä ikävä
  7,00 € OVH: 36,60 €
 3. Pappilan viikari
  Pappilan viikari
  22,50 € OVH: 25,00 €
Copyright 2019