Verraton aarre - 86 saarnaa

31,90 € OVH: 35,00 €
Varastossa
SKU
9789527168516
Johdannolla varustettu saarnakokoelma sisältää karmeliittaveli Wilfrid Stinissenin 86 saarnaa.

Verraton aarre sisältää karmeliittavaikuttaja Wilfrid Stinissenin 86 saarnaa, joista suurin osa liittyy kirkkovuoden pyhiin ja osa luostarielämään. Kirjan suomennokseen on otettu mukaan joensuulaisen ikonimaalarin Eva Zittigin 8 ikonia.

Stinissen (1927-2013) on tullut tunnetuksi yli kirkkokuntarajojen arvostettuna hengellisenä opettajana, joka selittää Raamattua ja kirkon oppia yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla. Hän puhuu Jumalan läsnä olevasta todellisuudesta siten, että hänen opetustaan on helppo omaksua, vaikka oma kirkollinen perinne ja yhteisö olisivat toisenlaisia kuin katolisen karmeliittaluostarin hurskaus. Stinissenin saarnoissa kutsutaan lukijaa etsimään taivasten valtakuntaa ja löytämään verraton aarre, ilosanoma Kristuksesta. 

Suomenkielisen laitoksen johdannossa esitellään karmeliittaperinnettä sekä avataan joitakin katolisen teologian keskeisiä käsitteitä kirjan luterilaisia lukijoita varten. Suomennos, johdanto ja selitykset teol.tri. Jouko M.V. Heikkinen ja teol.lis. Veijo Koivula.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Wilfrid Stinissen
Formaatti sid. 359 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Väyläkirjat
Copyright 2019