Vanhan testamentin selitysraamattu osa III Runokirjat - Job, Psalmit, Sananlaskut, Saarnaaja, Laulujen laulu

62,10 €
Varastossa
SKU
9789518887860

Vanhan testamentin selitysraamattu osa III on kiehtova teos niin ammattiteologeille kuin kenelle tahansa Vanhasta testamentista kiinnostuneelle. Kirjasarajan kolmas osa käsittelee Vanhan testamentin runokirjoja. 

Vanhan testamentin selitysraamattu osa III -teoksessa syvennytään tutkimaan, millä tavalla israelilainen usko näkyi tavallisessa arkielämässä, ja kuinka vaikeisiin elämäntilanteisiin löydettiin lohtua Jumalan huolenpidosta. Israelin uskon olemus tulee hyvin esille Psalmien kirjassa, josta tuli myös varhaisen kirkon rukouskirja. Vanhan testamentin runokirjat ovat vaikuttaneet huomattavasti kristillisen uskon muotoutumiseen ja niiden avulla on pystytty selittämään ihmiseksi syntyneen Jumalan Pojan ja Isän Jumalan välinen suhde.

Koko Vanhan testamentin läpikäyvän, viisiosaisen selitysraamatun kolmas osa kattaa Vanhan testamentin kirjat:

  • Jobin kirja
  • Psalmien kirja
  • Sananlaskujen kirja
  • Saarnaajan krija
  • Laulujen laulu

Vanhan testamentin selitysraamattu osa III - Runokirjat on kiehtova teos niin ammattiteologeille kuin kenelle tahansa Vanhasta testamentista kiinnostuneelle.

Antti Laato on Åbo Akademin Vanhan testamentin eksegetiikan professori. Kirjasarjasta on aiemmin julkaistu teokset Vanhan testamentin selitysraamattu osa I - Laki sekä Vanhan testamentin selitysraamattu osa II - Historiakirjat

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Antti Laato
Formaatti Sid. 1125s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Perussanoma
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Copyright 2019