Välimeren helmet - Matkoja maihin ja kulttuureihin

26,90 € OVH: 32,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523543393

Välimeren helmet - Matkoja maihin ja kulttuureihin

Kirjassa sukelletaan moni-ilmeisen Välimeren tuttuihin ja tuntemattomampiinkin kolkkiin! Tarina johdattaa lukijan matkalle tuolle kiehtovalle alueelle ja sen rikkaaseen kulttuurihistoriaan.

Niin kaukaiselta kuin Välimeri, sen hohtava sini ja aaltoja hyväilevä aurinko saattavatkin suomalaisessa talvessa tuntua, Välimeri on meitä lähempänä kuin osaamme arvatakaan. Välimeren alueiden sivistys on eurooppalaisuutemme perusta. Monet alueen maat ja kaupungit ovat suomalaistenkin suosikkimatkakohteita.

Kulttuurivaikuttaja ja taidefilosofi Liisa Väisänen on asunut ja työskennellyt koko aikuisikänsä Välimeren maissa. Itse koettu ja eletty on vahvasti läsnä teoksessa. Italian, Ranskan ja Espanjan lisäksi kirjassa vieraillaan muun muassa Maltalla, kurkistetaan Kappadokiaan ja hurmaannutaan Istanbulista. Välimeren historia, niin kuin sen nykyisyyskin, on värikäs, ei suinkaan ongelmaton, mutta aina elämänmakuinen.

Liisa Väisänen on matkailun ammattilainen, taidefilosofi, kulttuurivaikuttaja sekä suosittu tv-persoona ja luennoitsija.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Liisa Väisänen
Formaatti Sid. 180 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Copyright 2019