Välillä olet varpuseni

13,90 €
Varastossa
SKU
9789510480274

Välillä olet varpuseni on lempeä runokirja kauniilla kuvituksella.

Välillä olet varpuseni on lempeä runokirja vauvan ja vanhemman vuorovaikutushetkiin. Maaret Kallion viisaat sanat antavat tukea ja ymmärrystä arjen vanhemmuuteen.

Vauvan tunnetilat vaihtelevat. Välillä hän on leikkisä kuin kissanpentu tai virkeä kuin papukaija. Välillä taas hitaasti syttyvä laiskiainen tai pelokas varpunen. Oli vauva mitä tahansa, hän on silti rakkainta maailmassa.

Psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallio sanoittaa myönteisesti vauvan erilaisia oloja, tunteita ja tunneilmaisua. Samalla kirja tukee vanhemman kykyä nähdä vauva hyväksyvin silmin. Rakkaus ja tunne turvallisuudesta pysyvät, vaikka tunteet tuulahtelevat laidasta laitaan. Kati Vuorennon suloiset eläinpiirrokset kuvittavat herkkävireisesti runojen tunteiden kirjoa.

Maaret Kallio (s. 1977) on tunnettu kouluttaja-psykoterapeutti, kolumnisti, luennoitsija ja tietokirjailija. Hänen suosittuja kirjojaan on myyty yhteensä jo lähes 180 000 kappaletta.

Kati Vuorento (s. 1973) on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Vuorento on tehnyt kuvituksia lastenkirjoihin, aikakauslehtiin, kalentereihin ja muihin julkaisuihin.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Maaret Kallio, Kati Vuorento
Formaatti Sid. 32s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 WSOY
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Löytöretkellä Raamattuun
    Löytöretkellä Raamattuun
    13,40 € OVH: 14,90 €
  2. Kymmenen käskyä
    Kymmenen käskyä
    13,50 € OVH: 15,00 €
Copyright 2019