Vainotut

9,50 €
Varastossa
SKU
9789518889307

Vainotut - odotettu jatko-osa Tapani Sopasen Uloskutsutut (2020) -kirjalle

Vainotut on odotettu jatko-osa suositulle Uloskutsutut-kirjalle. Koko maailma huokaisee helpotuksesta, sillä raakojen terroritekojen ja sotien jälkeen koittaa rauha. Maailman johtajat onnistuvat yhdessä synnyttämään rauhan ajan.

Suomesta ollaan tekemässä modernia ja suvaitsevaista yhteiskuntaa. Koronapandemian aikaan velkaantunut maa ajautuu kuitenkin vaikeuksiin, ja hyvinvointiyhteiskunta natisee liitoksistaan. Suomi maallistuu kiihtyvällä vauhdilla, kun poliittiset päättäjät ja viranomaiset yrittävät kitkeä kristinuskon pois ihmisten elämästä. Kirkot tyhjenevät. Kevyt hengellisyys, henkisyys ja enkeliopit täyttävät sydämien tyhjyyttä. Lopulta Raamatut palavat rovioilla, ja koko pyhä kirja kielletään Suomessa.

Raamattu-uskolliset kristityt painuvat maan alle. Suomeen syntyy Uloskutsutut-yhteisön tavoin pieniä kotiryhmiä, joissa opiskellaan kielletyn kirjan sanomaa. Kristittyjen vainot alkavat, mutta samalla tapahtuu jotakin odottamatonta: kauan odotettu herätys puhkeaa. Kaikkien vaikeuksien keskellä lukemattomat ihmiset kääntyvät Jumalan puoleen.

Tapani Sopasen ajankohtaisia aiheita käsittelevä jatkoromaani Uloskutsutut -kirjalle (Perussanoma 2020) tempaisee mukaansa. Sopanen on kirjoittanut yli kaksikymmentä teosta, joista useita on käännetty myös muille kielille.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tapani Sopanen
Formaatti Sid. 400s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Perussanoma
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Omin silmin
    Omin silmin
    24,20 € OVH: 26,90 €
Copyright 2019