Vain yksi Jumala - Allah vai Jeesus?

25,90 € OVH: 29,00 €
Tilattavissa
SKU
9789518888454

Sekä islam että kristinusko opettavat, että on olemassa vain yksi ainoa Jumala. Miten nämä kaksi uskontoa eroavat toisistaan?

 

Uutuuskirjassaan Vain yksi Jumala: Allah vai Jeesus? Nabeel Qureshi tutkii yksityiskohtaisesti islamin ja kristinuskon historian käännekohtia, pohtii sekä nykypäivän tapahtumia että omaa elämäänsä ja julistustyötään. Kirjassaan Qureshi kertoo mitä selvisi kääntymystään seuranneen vuosikymmenen aikana, ja vertailee tarkkaan islamia ja kristinuskoa, joka järisytti hänen sisintään ja mullisti hänen elämänsä.

Kirja käsittelee islamin ja kristinuskon välisiä keskeisimpiä kysymyksiä. Sekä islam että kristinusko opettavat, että on olemassa vain yksi ainoa Jumala. Miten nämä kaksi uskontoa eroavat toisistaan? Ovatko niiden väliset erot merkittäviä? Miten voimme vakuuttua siitä kumpi on totta? Ja mikä tärkeintä, kannattaako kaikki muu uhrata totuuden vuoksi?

Nabeel Qureshin teksti on mukaansatempaavaa, ajatuksia herättävää, sekä kunnioittavasti ja haastavasti kirjoitettua.

Jo loppuunmyydyssä suositussa kirjassaan Etsin Allahia, löysin Jeesuksen Nabeel Qureshi kertoi uskoontulostaan. Kirja Vain yksi Jumala - Allah vai Jeesus? jäi hänen viimeiseksi kirjakseen. Pakistanin amerikkalainen Nabeel Qureshi menehtyi vatsasyöpään syksyllä 2017 vain 34-vuotiaana.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Nabeel Qureshi
Formaatti Nid. 320 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Perussanoma
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Sinulle - Till dig
    Sinulle - Till dig
    9,00 € OVH: 12,00 €
  2. Löydä Raamattu
    Löydä Raamattu
    5,00 € OVH: 19,00 €
Copyright 2019