Vaietut tunteet - Erilaiset tunnekortit

32,30 € OVH: 35,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523703315

Vaietut tunteet - Erilaiset tunnekortit - korttien tavoitteena on auttaa sanoittamaan tunteita, joita ei kehdata tai uskalleta sanoa ääneen. 

 

Miten voisi saada kiinni omista voimavaroistaan, jos niiden päällä istuu valtava määrä vihaa, pettymystä, häpeää ja ahdistusta?

Tunteiden tunnistaminen on ensi askel niistä puhumiseen, vaiettujen asioiden ilmaisuun ja kielteisinäkin pidettyjen tunteiden tarpeellisuuden ja merkityksen tunnistamiseen. Kaikilla tunteilla on merkityksensä ja tarkoituksensa, eikä niitä tulisi väheksyä tai haudata.

Vaietut tunteet - Erilaiset tunnekortit -korteissa ei leijuta pehmeässä pastellissa. Kortit auttavat sanoittamaan tunteita, joita ei kehdata tai uskalleta sanoa ääneen.

Kukin kortti antaa esimerkin siitä, mitä kyseistä tunnetta tunteva henkilö voisi sanoa tai jättää sanomatta, ja siten johdattelee korttien käyttäjää pohtimaan omakohtaisesti, mitä kortin tunne hänessä herättää. Kortteja voi käyttää omien kokemusten ja tunnetilojen sanoittamiseen niin yksin, läheisten kuin ammattilaisten kanssa. Kortit sopivat kaikille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan ja tunnetaitojaan. 

Joona Rontu on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapeutti, valmentaja ja yrittäjä, joka parhaillaan opiskelee työnohjaajaksi. Hän on työskennellyt muun muassa työttömien, syrjäytymisvaarassa olevien nuorten sekä väkivallantekijöiden parissa eikä koskaan lakkaa ihmettelemästä tunteiden tunnistamisen ja niiden sanoittamisen voimaa. Tunnepitoisen työn vastapainoksi hän on intohimoinen harrastajaleipuri.Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Joona Rontu
Formaatti 50 korttia
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Tuuma
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Palasista koottu Jumalan kuvaksi
  Palasista koottu Jumalan kuvaksi
  24,50 € OVH: 28,00 €
 2. Vaikeiden asioiden keskustelukortit
  Vaikeiden asioiden keskustelukortit
  39,00 € OVH: 43,75 €
 3. Sielunhoidon teologia
  Sielunhoidon teologia
  31,50 € OVH: 35,90 €
Copyright 2019