Uusi Etelä-Suomen retkeilyopas 1 - Luontokohteita Helsingistä länteen

25,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523753129

Uusi Etelä-Suomen retkeilyopas 1 

75 erilaista luontokohdetta Helsingistä länteen, retkeilyreittejä karttoineen ja tietoa kasveista, eläimistä, geologisista kohteista ja historiallisista paikoista

Uusi Etelä-Suomen retkeilyopas 1 - Luontokohteita Helsingistä länteen

Uudistetussa oppaassa yksittäisiä kohteita on 75, joista viidessätoista on tapahtunut isoja muutoksia. Lisäksi lähes jokaiseen edellisen oppaan kohteeseen on tehty tarkistuksia.

Kun piirretään karttaan Helsingin keskustan ympärille kaari, joka ulottuu linnuntietä noin 100 kilometrin etäisyydelle länteen, jää sen sisään valtava määrä luontokohteita.

Erilaisille retkeilijöille löytyy kirjasta sopivia reittejä. Vaeltajille on retkeilyreittejä, luonnontarkkailijoille luontopolkuja ja lintukohteita, lapsille hauskoja ja osallistavia polkuja ja historiasta kiinnostuneille muinaiskohteita. Myös maastopyöräilijä löytää oppaan avulla itselleen sopivimmat reitit.

Lisäksi kirja antaa tietoa kasveista, eläimistä, geologisista kohteista ja historiallisista paikoista. Hyvien karttojen avulla kohteet löytyvät helposti ja upea kuvitus houkuttelee tutustumaan paikkoihin.

Lisätietoja
ISBN 9789523753129
Kirjailija / Artisti Raija Hentman
Formaatti Nid. 352s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Minerva
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019