Uskonnot kohtaavat - mahdollisuus parempaan maailmaan?

5,90 € OVH: 34,00 €
Varastossa
SKU
9789524954778
Kuuluuko väkivalta islamiin? Mitä on "vihreä buddhalaisuus"? Voivatko eri tavalla uskovat ihmiset oppia luottamaan toisiinsa ja elämään rauhassa keskenään?
Mikko Heikka esittää kirjassaan Uskonnnot kohtaavat, miten uskonnoista on tulossa yhä tärkeämpi osa erilaisten globaalien kriisien ratkaisua.
 
Väestönkasvu, ilmastonmuutos ja poliittiset mullistukset saavat lähivuosikymmeninä satoja miljoonia ihmisiä liikkeelle. Uskonnot nousevat keskeiseen rooliin näissä kohtaamisissa, mikä edellyttää uskontojen perusteiden selkeyttämistä sekä uskontojen tietoista irtautumista ääriryhmien ja poliittisten johtajien ohjauksesta.

 

Uskontojen vuoropuhelun tavoitteena on entistä parempi ymmärrys omasta ja toisten uskonnosta. Jos eri tavalla uskovat oppivat olemaan "paremmin eri mieltä", synnytetään luottamusta ja kunnioitusta. Ne ovat välttämättömiä, kun halutaan rakentaa rauhaa ja parempaa maailmaa.
 
Uskonnot kohtaavat selvittää, miten uskontojen rauhanomainen kohtaaminen on mahdollista, ja esittää, miten eri uskonnot voisivat olla mukana ratkaisemassa ympäristökriisejä eri puolilla maailmaa. Mukana on sekä nykypäivän kohtaamisia että vuoropuhelun juuria vuosisatojen takaa.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Mikko Heikka
Formaatti Sid. 250 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Gaudeamus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Tytön tie, nid.
    Tytön tie, nid.
    10,70 € OVH: 11,90 €
  2. Jouluiloa
    Jouluiloa
    7,90 € OVH: 19,30 €
Copyright 2019