• 020 754 2350

Uskon sanat

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Nevanlinna Tuomas, Relander Jukka
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Teos
Saatavuus Heti saatavana
Formaatti sid. 329 s.

Uskon sanat

Mitä kristinuskolle kuuluu? Filosofit Tuomas Nevanlinna ja Jukka Relander ovat käyneet pohtimaan uskonasioita.
TAI
24,20 €

OVH: 26.90 €

Tuotenumero: 9789518513622

Saatavuus: Varastossa


Uskokaa tai älkää! Viime aikoina Suomen evankelisluterilainen kirkko on ollut monien kiistojen kohteena. Sen kiihkeimmät vastustajat vetoavat kirkkoinstituution rajoittavaan, epätasa-arvoa synnyttävään ja kaikin puolin perusteettomaan läsnäoloon nykyelämässä, jonka sentään pitäisi tällä luonnontieteiden ja ihmisoikeuksien aikakaudellamme olla vapautunut tyhjänpäiväisestä taikauskosta ja patriarkaatin itsepönkityksestä.

Mutta mitä kuuluu kristinuskolle? Filosofit Tuomas Nevanlinna ja Jukka Relander ovat kirjassaan Uskon sanat käyneet pohtimaan uskonasioita. Ja katso! Jotain sangen ajankohtaista kristillisessä sanomassa sittenkin on.

Nevanlinna ja Relander seuraavat kirjassaan kristinuskon käsitteitä, ilmiöitä ja mysteerejä kirkkovuoden kierron mukaan. He analysoivat ja pohtivat niiden tulkintoja ja merkityksiä kavahtamatta ristiriitojen ja umpikujienkaan edessä. Loppuratkaisu jääköön tässä paljastamatta.

Tämä sangen tunnustuksellinen teos kysyy eikä sanele, ihmettelee eikä tuomitse. Se on vuoropuhelua ja yhdessä etsimistä alueella, joka on meille kaikille yhteinen, mutta joka on käynyt monille vieraaksi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tunnustuskirja

Tunnustuskirja

22,50 €
CD Maksetut viulut

CD Maksetut viulut

18,00 €
CD Matkalla

CD Matkalla

6,90 €
Ateismin sietämätön keveys

Ateismin sietämätön keveys

22,50 €