Uskon iloon - Kristinusko alusta loppuun

26,10 € OVH: 29,00 €
Tilattavissa
SKU
9789516557284

Uskon iloon - Kristinusko alusta loppuun

Mistä tietää, että Jumala on olemassa? Mitä ajatella muista uskonnoista? Eikö tiede kumoa uskon? Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Kirja käy läpi kristinuskon keskeisen sisällön ymmärrettävällä ja omaksuttavalla tavalla.

Mistä tietää, että Jumala on olemassa? Miksi se olisi juuri kristinuskon Jumala? Mitä ajatella muista uskonnoista? Miksi Jumala kätkee itsensä eikä tee uskoa helpommaksi? Entä mihin Jeesusta tarvitaan? Eikö tiede kumoa uskon? Mitä kristittynä eläminen oikein on? Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen?

Uskonasioita pohtiva törmää suuriin kysymyksiin. Moniin niistä on olemassa hyviä vastauksia, väittää teologian tohtori Kari Kuula. Kirjassaan Uskon iloon Kuula käy lämpimästi ja ymmärrettävästi läpi kristinuskon alusta loppuun. Ajattelemisen ja oivaltamisen riemu hehkuu joka sivulla. Kristinusko on kuin mosaiikki, jonka yksityiskohtien kauneuden tajuaa, kun sitä katsoo kokonaisuudesta käsin.

Kari Kuula on luterilaisen kirkon pappi, tietokirjailija ja Uuden testamentin selitysopin dosentti. Uskon ilo on yllättänyt hänet monta kertaa, myös tätä kirjaa tehdessä.

Lisätietoja
Fyysinen koko 134 × 210 mm
Kirjailija / Artisti Kari Kuula
Formaatti Sid. 224 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Karas Sana
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019