Tyhjyyden pystyttäjä

21,00 €
Varastossa
SKU
9789523740358

Tyhjyyden pystyttäjä

Rooma 22. huhtikuuta 30 jKr. Poliisiupseeri Tullius selvittää Juudeassa roomalaisen kvestorin Longuksen kuolinsyytä mutta tutkii toistakin arvoitusta: missä on Nasaretilaisen ruumis?

“Juuri silloin kuulin miehen sanovan vieressäni: 'Gnaeus Gavius Tullius?' Käänsin päätäni vaistomaisesti äänen suuntaan. Ehdin nähdä, kun tummaan viittaan pukeutunut mies kohotti tikarin iskeäkseen sen kurkkuuni.”
Rooma 22. huhtikuuta 30 jKr. Poliisiupseeri Tullius komennetaan Juudeaan selvittämään roomalaisen kvestorin Longuksen kuolinsyytä.
Jerusalem kiehuu kuin ampiaispesä. Roomalaisia sotilaita syytetään laiminlyönnistä, koska heidän piti valvoa, ettei kukaan varasta Nasaretilaisen ruumista haudasta. Heidän väitetään nukkuneen vartiossa, ja ruumis hävisi tietymättömiin.
Tullius kiertelee Jerusalemissa ja Galileassa. Jouduttuaan kahdesti hengenvaaraan hän tajuaa, että Longuksen kuolema oli murha, jonka takana ovat vaikutusvaltaiset tahot.

Rovasti Jukka Järvensivu toimii Paattisten kirkkoherrana. Hän on myös ollut perustamassa Viis papeista -yhtyettä ja toimii sen basistina

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jukka Järvensivu
Formaatti 190 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Pitkospuut
  Pitkospuut
  5,90 € OVH: 26,00 €
 2. Vapauteen
  Vapauteen
  27,00 € OVH: 30,00 €
 3. Vainotut
  Vainotut
  9,50 €
Copyright 2019