Tunturit takapihalla - Kun lähdin Lappiin

29,60 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523545465

Kirja on omakohtainen matkakirja maisemasta, joka vaihtuu Helsingissä vietettyjen vuosikymmenten jälkeen pohjoisen takapihan tuntureihin.

Ollaanko Lapissa kaukana kaikesta vai itse asiassa päinvastoin, keskellä kaikkea? Mitä uuteen asettuminen tarkoittaa silloin, kun haaveista tuleekin totta?

 

Suuri elämänmuutos sai Tittamari Marttisen muuttamaan Etelä-Suomesta Lappiin. Mitä hän Helsingissä vietettyjen vuosikymmenien jälkeen pohjoisessa kohtasi?

Onko Lappi mielentila vai maantiedettä? Miltä pitkä kaamoksen aika tuntuu? Entä kesäöiden valo ja tunturien avaruus? Ollaanko Lapissa kaukana kaikesta vai itse asiassa päinvastoin, keskellä kaikkea?

Tunturit takapihalla - Kun lähdin Lappiin on matkakirja sieltä, missä tunnetusti on outoa taikaa ja missä mielikuvat ja todellisuus ottavat alati mittaa toisistaan. Suotta eivät Lapin-hullut ja irtiottoa haikailevat haaveile pohjoisen rauhasta. Mutta mitä uuteen asettuminen tarkoittaa silloin, kun haaveista tuleekin totta?

Tittamari Marttinen on pitkällä kirjailijaurallaan julkaissut teoksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Monipuolisen kirjailijantyönsä ohella hän on työskennellyt myös mm. kääntäjänä, päätoimittajana, läänintaiteilijana ja kulttuurituottajana.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tittamari Marttinen
Formaatti Sid. 205s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019