Tunteellinen krokotiili ja muita tarinoita Baobab-puun juurelta

10,50 € OVH: 23,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523542013

Tarinoita leikki- ja rauhoittumishetkiin kotiin ja päivähoitoon.

Tunteellinen krokotiili ja muita tarinoita Baobab-puun juurelta sisältää viisaita hersyviä tarinoita yhteisiin luku-ja rauhoittumishetkiin niin kotona kuin päivähoidossa.

Ystävyys, yhteistyö, suru, kiusaaminen, sovinto, rehellisyys, rakkaus, itsetunto ja luonnon kunnioittaminen ovat aiheita, jotka koskettavat jokaista. Erilaisten ystävysten seikkailut, tarinoiden lämmin huumori ja humaani ote avaavat kuulijan silmät näkemään ympärillämme erilaisuutta ja ainutlaatuisuutta sekä suhtautumaan siihen lempeästi ja kunnioituksella. Sillä ”yhdessä olemme samaan aikaan nopeita ja harkitsevia, älykkäitä ja rohkeita sekä vahvoja ja herkkiä. Enemmän kuin kukaan yksin.”

 ”Aah, ihanaa”, Toukka huokaisi ja ryysti vettä lammikon pinnasta. Aurinko oli laskemassa, eikä se porottanut enää niin kuumasti. Yhtäkkiä joku hyppäsi veteen. Pärskeet roiskuivat Toukan päälle. ”Hei, mitä sinä luulet tekeväsi?” Toukka huusi.
Lammikolle saapuvat myös kujeileva Apina, viisas Leijona, tunteellinen Krokotiili, lempeä Kirahvi sekä ujo ja epävarma Virtahepo. Mutta voiko näin erilaisesta joukkiosta tulla ystäviä keskenään? Mitä ne voivat oppia toisiltaan?

Marketta Pyysalo on kulttuurituottajan työssään monipuolinen lastenkulttuurin edistäjä. Hän on kirjoittanut ja kääntänyt useita lastenkirjoja, toiminut kirja-arvostelijana ja toimittajana sekä mm. järjestänyt tapahtumia ja kampanjoita lasten lukutaidon edistämiseksi. Pyysalo asuu Pälkäneellä.

Nadja Sarell on helsinkiläinen kuvittaja. Hän kuvittaa lasten- ja oppikirjoja ja paperituotteita sekä suunnittelee kuoseja kankaista lahjapapereihin. Sarell opettaa kuvitusta ja tanssia sekä järjestää työpajoja kouluihin, päiväkoteihin ja työpaikoille.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Marketta Pyysalo, Nadja Sarell
Formaatti Sid. 77s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Piki-materiaalipaketti
  Piki-materiaalipaketti
  23,40 € OVH: 26,00 €
 2. Arttu Tirttu herää henkiin
  Arttu Tirttu herää henkiin
  17,90 € OVH: 19,90 €
 3. Virikkeitä Lasten virteen
  Virikkeitä Lasten virteen
  8,00 € OVH: 29,00 €
 4. Syöksy ihmissyöjälaaksoon
  Syöksy ihmissyöjälaaksoon
  10,00 € OVH: 17,00 €
Copyright 2019