• 020 754 2350

Tulevaisuuden kirkko

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Ahonen Risto A.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Suomen Lähetysseura
Formaatti Kierresid.

Tulevaisuuden kirkko

Rohkea yritys hahmottaa, millainen on tulevaisuuden kirkko. Kristillinen kirkko on syntynyt lähetyksestä. Lähetys vaikuttaa ratkaisevasti myös kirkon tulevaisuuteen. Lähetyksestä on tulossa uudella tavalla kirkon tulevaisuuden kysymys.
TAI
28,80 €

OVH: 32.00 €

Tuotenumero: 9789516244399

Saatavuus: Tilattavissa


Tulevaisuuden kirkko on Risto Ahosen rohkea yritys hahmottaa sitä, minkälainen on kirkon tulevaisuus ja tulevaisuuden kirkko. Kristillisellä kirkolla on edessään useita vaihtoehtoja ja kirkon tulevaisuuteen vaikuttavat monet, yllättävätkin tekijät. Niistä merkittävimpiä on Ahosen mukaan lähetyksen bumerangiliike, jossa evankeliumi tulee takaisin maan ääristä lähettäjäkirkkoihin.


Lähetys ei olekaan pysähtynyt lähetystyön tuloksena syntyneisiin Afrikan ja Aasian kirkkoihin, vaan tulee moninkertaisesti vahvistuneena liikkeenä takaisin sinne, mistä se on lähtenyt. Kiinalainen, intialainen, korealainen, nigerialainen ja latinalaisamerikkalainen diaspora on haastamassa Euroopan ja Pohjois-Amerikan kirkkoja uudistumaan. Kristillinen kirkko on syntynyt lähetyksestä. Lähetys vaikuttaa ratkaisevasti myös kirkon tulevaisuuteen. Lähetyksestä on tulossa uudella tavalla kirkon tulevaisuuden kysymys.


Kirjan Tulevaisuuden kirkko kirjoittaja Risto Ahonen on missiologiaan erikoistunut tutkija ja pappi, joka on osallistunut asiantuntijana lukuisien kansainvälisten työryhmien työskentelyyn erityisesti Luterilaisen Maailmanliiton piirissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Muuta maailmaa

Muuta maailmaa

20,00 €
Raamatun käyttöohje 2

Raamatun käyttöohje 2

23,40 €
Raamatun käyttöohje 3

Raamatun käyttöohje 3

23,40 €
Jeesus Nasaretilainen,  nid.

Jeesus Nasaretilainen, nid.

9,00 €
CD Maailman kaikissa kylissä

CD Maailman kaikissa kylissä

12,90 €

Norm. hinta 21,90 €

Kuolema on

Kuolema on

10,00 €