Tartu toimeen - Opas työskentelytaitojen opettamiseen

36,00 € OVH: 40,00 €
Varastossa
SKU
9789524518567
Tartu toimeen -kirjassa on runsaasti vinkkejä ja harjoituksia työskentelytaitojen kehittämiseen.

Miten kannustaa lasta tarttumaan toimeen? Lasten ja nuorten haastavan käyttäytymisen tai tekemättömyyden syynä voi olla vaikeus tarttua toimeen. Tällöin he tarvitsevat kannustusta päästäkseen etenemään kohti tavoitteita. Kun saa onnistumisen kokemuksia, saa motivaatiota ponnistella eteenpäin.

Tartu toimeen -kirjassa käydään käytännönläheisesti läpi toimeen tarttumisen ja sen loppuunsaattamisen vaiheet. Kirjassa pohditaan niitä esteitä, jotka ovat aloittamisen tiellä, ponnistelun vaikeutta haasteiden edessä sekä toisaalta tauon pitämisen tärkeyttä silloin, kun voimavarat ovat hupenemassa. Kirjassa on runsaasti vinkkejä ja harjoituksia työskentelytaitojen kehittämiseen.

Merja Tompuri on kannustanut lapsia tarttumaan toimeen jo parin vuosikymmenen ajan toimintaterapeutin työssään. Lasten ja nuorten parissa hän käyttää toiminnallisten menetelmien lisäksi tietoisuustaitoharjoituksia sekä korostaa lapsen ja aikuisen välisen yhteyden tärkeyttä. Tompuri on aiemmin kirjoittanut käytännönläheisyydestään kiitosta saaneen Tenavat tasapainoon -kirjan.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Merja Tompuri
Formaatti nid. 241 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 PS-Kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Sylivauvat - vertaisryhmä äideille
  Sylivauvat - vertaisryhmä äideille
  24,90 € OVH: 28,00 €
 2. Isla saa kavereita
  Isla saa kavereita
  22,50 € OVH: 25,00 €
 3. Raamattuvartti "Jumista"
  Raamattuvartti "Jumista"
  26,10 € OVH: 29,00 €
 4. Virsimuskari
  Virsimuskari
  29,70 € OVH: 33,00 €
Copyright 2019