Tapakristityn tyylikirja

13,90 € OVH: 27,90 €
Varastossa
SKU
9789522885166
Tapakristityn tyylikirja esittelee keskeisimmät kristittynä elämiseen liittyvät tavat asiaan kuuluvine tyylivinkkeineen. Miten rukoilla? Miksi käydä kirkossa? Millaisia ovat kristilliset seremoniat? Miten kristitty rytmittää päivänsä, viikkonsa ja vuotensa ja miksi?
Tapakristillisyyttä on joskus pidetty vastakohtana aidolle sydämenuskolle, ulkokohtaisena teeskentelynä ja pyrkimyksenä esittää hurskaampaa kuin todellisuudessa onkaan. Tänä päivänä ongelma on enemminkin se, että tavat näyttävät haipuvan ja kristillinen perinne katkenneen. Kuitenkin samaan aikaan on havaittavissa toinenkin trendi: kirkkoon myös liitytään ja ikivanhat, esimerkisi luostarihurskauteen liittyvät perinteet herättävät kiinnostusta.

Jos aikoo elää kristittynä, siihen kuuluu väistämättä joitakin kristittynä elämiseen liittyviä tapoja: "Kristilliset tavat ovat suuntaviittoja tai karttoja. Näiden tapojen avulla ihmiset ovat ennenkin löytäneet sen, mitä lähtivät etsimään."

Jaakko Heinimäen ja Kaisa Karirannan Tapakristityn tyylikirja esittelee keskeisimmät kristittynä elämiseen liittyvät tavat asiaan kuuluvine tyylivinkkeineen. Miten rukoilla? Miksi käydä kirkossa? Millaisia ovat kristilliset seremoniat? Miten kristitty rytmittää päivänsä, viikkonsa ja vuotensa ja miksi?

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Heinimäki Jaakko, Kariranta Kaisa
Saatavuus Saatavana.
Formaatti nid. 208 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019