Tämä kirja muutti kaiken - Raamatun hämmästyttävä vaikutus maailmassasi 

28,80 € OVH: 32,00 €
Varastossa
SKU
9789523741034

Tämä kirja muutti kaiken - Raamatun hämmästyttävä vaikutus maailmassasi  määrittelee uudelleen sen, miten Raamattu vaikuttaa kaikkeen, mitä pidämme yhteiskunnassamme merkityksellisenä.

Tämä kirja muutti kaiken — Raamatun hämmästyttävä vaikutus maailmassasi määrittelee uudelleen sen, miten Raamattu vaikuttaa kaikkeen, mitä pidämme yhteiskunnassamme merkityksellisenä. Mangalwadi muistuttaa kirjassaan, että Raamattu on vapauttanut ihmiskunnan taikauskosta ja antanut rohkeutta muuttaa maailmaa.

Kaiken lähtökohta on Jumalan ilmoituksen tunnustaminen ja tunnistaminen ainoaksi luotettavaksi oppaaksi ihmisten henkilökohtaisen elämän ja yhteiskunnan rakentamiseen.

”Kun loistava intialainen filosofi kertoo oman näkemyksensä läntisen maailman historiasta, meidän on syytä kuunnella.” –Eric Metaxas

Tri Vishal Mangalwadia on luonnehdittu Intian johtavaksi kristityksi ajattelijaksi. Hän on filosofi, yhteiskunnallisten uudistusten tekijä, kolumnisti ja kirjailija. Hän on luennoinut 40 maassa ja kirjoittanut yli 20 kirjaa, joista monet on käännetty useille kielille. Hänen edellinen suomennettu teoksensa on Kirja, joka muutti maailmasi – Miten Raamattu muokkasi läntistä maailmaa (Päivä 2017).

 
Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Vishal Mangalwadi, Ashish Alexander, Jenny Taylor
Formaatti Sid. 352s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Päivä
Copyright 2019