Talentin voima - Kirkon toiminnan uudet mahdollisuudet

31,90 € OVH: 35,90 €
Varastossa
SKU
9789522889379

Kirkon mahdollisuudet muuttuvassa toimintaympäristössä.

Talentin voima visioi kirkon mahdollisuuksista muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kirkon tulevaisuudesta puhuttaessa usein synkistellään - turhaan. Kirkolla on paljon tehtävää ja valtavasti mahdollisuuksia. Kirkon talenttia ei kannata haudata maahan vaan laittaa kiertoon.

Kaikki lähtee ihmisten kohtaamisesta. Toimintaa tulee muuttaa verkostoituvaksi ja yhteistyötä lisätä, uskovat Kirkkohallituksen asiantuntijat Laura Arikka ja Stiven Naatus. Tällainen muutos on jo tapahtumassa. Kirjassaan Talentin voima he jakavat kertomuksia kirkon muuttuvasta toimintakulttuurista eri puolilta Suomea ja etsivät uuden suunnan avaimia. Samalla he tarjoavat käytännöllisiä askeleita ja inspiraatiota kirkon työn uudistamiseksi.

 

Laura Arikka on pappi ja tohtorikoulutettava. Hän työskentelee tällä hetkellä Kirkkohallituksen ihmisoikeus- ja yhteisötyön asiantuntijana. Aiemmin Arikka on toiminut aktiivisesti vapaaehtoisliikkeissä sekä työskennellyt seurakunnassa ja oppilaitospappina. Hän on ollut kirjoittamassa teosta Elämä. Rakkaus. Kuolema. (2016). Stiven Naatus on pappi ja Kirkkohallituksen oppilaitosyhteistyön asiantuntija. Hän on toiminut pitkään seurakuntapappina sekä työskennellyt oppilaitospappina, maahanmuuttajatyössä ja Kirkon Ulkomaanavun kansainvälisessä rauhanverkostossa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Arikka Laura, Naatus Stiven
Formaatti nid. n. 200 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019