Taivas on auki - Taskupostilla

18,00 €
Varastossa
SKU
9789516557260

Taivas on auki - Taskupostilla on suomeksi saarnakokoelma. Tämän kokoelman saarnat ovat taskukokoa. Saarnoja on kaikkiaan 78 kirkkovuoden jokaiselle sunnuntaille mukaan lukien erityispäivät. Petri Merenlahden raamattuteologinen asiantuntemus ja ihmisläheinen ote tuovat Luojan taivaan lähelle luotujen maailmaa.

”Kirkkovuoden laaksoissa ja rinteillä kulkee vapaudestaan luopunut Jumala. Hän riisuu mustavalkoisen ajattelun ja varoittaa pelosta. Miksi tuomita tai rakentaa muureja, kun tehtävänä on lievittää kärsimystä?
Petrin minievankeliumissa yhdistyvät ylevä ja jokapäiväinen, jalon sankarin lankeemus ja pienen ihmisen kompurointi. Jumala katsoo ihmistä riskisijoittajan silmin: hyvä siitä vielä tulee. Pyhäpäivän lyhyissä riveissä on hauras liekki, jonka valossa mikään ei ole niin kuin ennen. Niiden lukijalle käy kuin Jeesuksen vanhemmille: arjesta tulee Jumalan asuinpaikka.”
– Kaisa Raittila, kirjailija

”Petri Merenlahden taito kirjoittaa, kiteyttää ja kääntää ajatus yllättävään suuntaan on virkistävää. Oivaltavat ja arkista huumoria sisältävät tekstit hoitavat ja välillä hymyilyttävät. Mieleen nousevat ajatukset ja elämän kysymykset voi hyvin kääntää rukoukseksi eli vuoropuheluksi Sanan kanssa. Tekstit ovat kuin reissupatukoita; tiiviitä, ravitsevia ja täysipainoisia. Niitä mutustellessa saa energiaa ja jaksaa jatkaa omaa matkaa, osana Jumalan läpi historian kulkevaa rosoista kansaa.”
– Mikko Matikainen, reissupastori ja radiotoimittaja,
Kansan Raamattuseura

Kirjan on kirjoittanut teologian tohtori Petri Merenlahti on työskennellyt tutkijana ja arkkipiispan erityisavustajana.
Hän on julkaissut tietoteoksia, oppikirjoja ja runoutta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Petri Merenlahti
Formaatti Sid. 96 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Karas-Sana Oy
Copyright 2019