Taakka vai turva? Mitä kannan mukanani menneiltä sukupolvilta

29,60 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523546554

Taakka vai turva? Mitä kannan mukanani menneiltä sukupolvilta -teos kutsuu tutkimaan oman suvun historiaa, sen vaikutusta nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.  

Taakka vai turva? Mitä kannan mukanani menneiltä sukupolvilta -kirja kutsuu pohtimaan, minkälaista tarinaa itsestäsi kannat mukanasi. Entä millainen on sukusi ja perheesi tarina ja miten se elää sinussa? 

Sukupolvelta toiselle kantautuu monesti paljon sellaista, joka ei palvele meitä tänä päivänä - kuluttavia tunteita ja rajoittavia toimintatapoja. Toisaalta näkymättömänä perintönä voi saada myös paljon hyvää ja säilyttämisen arvoista.

Aino Juusola kannustaa Taakka vai turva? -teoksessaan tutkimaan näitä usein tiedostamattomia uskomuksia, suhtautumistapoja ja toimintamalleja. Emme ole historiamme vankeja, vaan voimme kirjoittaa tarinamme uudelleen, löytää sisäisen turvan ja myötätunnon, uskalluksen elää omannäköistä elämää. 

Aino Juusola on trauma- ja kriisiterapiaan erikoistunut psykologi ja psykoterapeutti. Hän on julkaissut aiemmin teoksen Jutellaanko? Miten käsitellä lapsen kanssa vaikeita asioita (2021).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Aino Juusola
Formaatti sid. 263 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019