Syyllinen olo - syystä vai suotta?

16,90 € OVH: 19,00 €
Varastossa
SKU
9789524759830

Kirja oikean- ja vääränlaisesta syyllisyydentunteesta.

Syyllisyydentunne ei aina kerro todellisesta syyllisyydestä. Oikea ja väärä syyllisyys sekoittuvat helposti ja jopa vahvistavat toisiaan. Molemmat ovat raskaita taakkoja mutta aivan eri asioita keskenään. Ne syntyvät eri tavoin, ja siksi niistä vapaudutaankin eri tavoin. 

Teos opastaa tunnistamaan syyllisyydentunteiden viestejä, alkuperää ja eroja sekä vaikutusta omaan elämään ja ihmissuhteisiin. Tarjolla on runsaasti vinkkejä siitä, miten kohdata omat sitkeät itsesyytökset ja toisten aiheettomat syyllistämiset aina lapsuudesta lähtien. 

On mahdollista löytää tie armolliseen ja arvokkaaseen elämään, terveen itsearvostuksen kokemuksiin. Kirjassa on rohkaisun ja toivon sanoja myös Jumalan edessä syyllisyyttään pohtiville. 

Anna-Liisa Valtavaara on espoolainen teologi ja pidetty, kysytty kouluttaja. Hän on kirjoittanut myös teokset "Kiltteydestä kipeä!", "Ainako anteeksi?", "Oikein kiltit" ja "Huolena huolehtiminen". Kirja Syyllinen olo on ilmestynyt aiemmin Kirjapajan kustantamana vuonna 2014.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Anna-Liisa Valtavaara
Formaatti Nid. n. 300 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019