• 020 754 2350

Synninkantajat

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Pauliina Rauhala
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Gummerus
Formaatti sid. 368 s.

Synninkantajat

Pauliina Rauhalan vahvasti kaunokirjallinen ja psykologisesti uskottava romaani sisäänpäin kääntyvästä yhteisöstä ja rakkauden monista merkityksistä.
TAI
25,90 €

OVH: 36.00 €

Tuotenumero: 9789512408634

Saatavuus: Varastossa


Synninkantajat on Pauliina Rauhalan vaikuttava romaani, jossa liikutaan 1970-luvun lopun Pohjois-Pohjanmaalla. On Joki ja sen varrella Kylä, jossa eletään kirjaimellisesti ajan ja ikuisuuden rannalla: Jeesuksen toinen tuleminen on lähellä. 

Taisto puhelee päivisin puutarhassa linnuille ja kukkasille, mutta iltaisin hän rakentaa tiivistä hengellistä arkkia heille, jotka tunnustavat syntinsä ja katuvat. 

Aliisa muistaa uskosta toisenlaiset ajat ja kyseenalaistaa hoitokokoukset. Hänen tyttärensä Auroora kamppailee rajan ylittävän rakkauden kanssa. 

10-vuotiaan Aaronin hartain rukous on, ettei kukaan sukulainen joudu helvettiin. Aaron kirjoittaa Tärkeiden Asioiden Vihkoon salaisuuksia ja rakentaa omaa Arkkiaan.

Synninkantajat on vahvasti kaunokirjallinen ja psykologisesti uskottava romaani sisäänpäin kääntyvästä yhteisöstä ja rakkauden monista merkityksistä. Se kurkottaa yhden suvun tarinasta yleisinhimilliseen ja hakee rinnastuksia myös historiasta ja nykypäivästä.

Pauliina Rauhalan (s. 1977)  esikoisromaani Taivaslaulu (2013) oli palkintoja kerännyt arvostelu- ja yleisömenestys. Siitä on tehty myös näytelmäsovitus Tampereen Työväen Teatteriin ja Oulun kaupunginteatteriin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä