• 020 754 2350

Styrka och kraft ur sömnen, Go sömn vid

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Sirkka-Liisa Kivelä
Julkaisuvuosi, julkaisija 2007 Kirjapaja
Formaatti nid. 174s

Styrka och kraft ur sömnen, Go sömn vid

Professor Sirkka-Liisa Kivelä berättar hur sömnen ändrar sin karaktär då man blir äldre och om den normala sömnen hos äldre personer, om orsakerna till sömnlöshet och andra sömnstörningar, om de undersökningar som behövs för att konstatera dessa samt om de medicinfria behandlingsformerna och även om mediciner mot sömnlöshet.
TAI
8,10 €

OVH: 31.90 €

Tuotenumero: 9789516078628

Saatavuus: Tilattavissa


Sirkka-Liisa Kivelä visar metoder för avvänjning av benzodiazepiner eller mediciner som inverkar på likartat sätt och beskriver den positiva inverkan som medicinavvänjningen har beträffande själslig spänst, balans och sömnkvalitet.


Boken innehåller förträffliga exempel på sömnlöshet och övriga sömnstörningar, behandlingen av dessa samt positiva effekter av läkemedelsavvänjning.


Sirkka-Liisa Kivelä är specialiserad inom allmänmedicin och geriatri och professor i allmänmedicin. Hon har skrivit talrika vetenskapliga och lättlästa artiklar samt läroböcker.


Boken har översatts från finska till svenska av ML, specialisten i allmänmedicin, familjeläkaren Henrik Appelqvist och ciceron Tom Appelqvist.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Ser du vad det blev?

Ser du vad det blev?

16,11 €
Bönens trädgård

Bönens trädgård

16,20 €
Kärlekens gåva

Kärlekens gåva

5,90 €
Barnet har rätt tilla det heliga

Barnet har rätt tilla det heliga

4,95 €
Ur depression i balans

Ur depression i balans

8,00 €