Sinä, Herra, pelastat minut syvistä vesistä

26,10 € OVH: 29,00 €
Tilattavissa
SKU
9789518889215

On aika, jolloin kuolema koskettaa. Silloin on hyvä selvittää sen salaisuutta. Kirjassaan Jouko M.V. Heikkinen opettaa, että kuolema on jotakin muuta, mitä näemme ja koemme. 

 

Tämä opas on tarkoitettu sekä niille, jotka ovat saaneet tiedon kuolemasta, että niille, jotka toimivat sairaan saattajina. Kirja palvelee myös kristittyä, joka miettii viime lähtöään. Kuoleminen ei tarkoita vain fyysistä kuolemaa, vaan jo eletyn elämän aikana tapahtuvia useita pieniä kuolemia, sydämen särkymisiä ja haavoittumisia. Opas auttaa myös näiden kipukohtien ymmärtämistä. 

Kirjan tekijä Jouko M. V. Heikkinen on teologian tohtori, joka on kirjoittanut useita kirjoja kristityn kuolemasta. Hänen pyrkimyksenään on yllättää: kuolema on jotakin muuta kuin mitä näemme ja koemme.

”Oikeastaan haluan ojentaa käteesi ja sydämeesi Kristuksen lohdullisen ja voimallisen kuvan. Ihmeellisesti se kertoo Jumalan laupeudesta ja herruudesta ja auttaa eroamaan rakkaista ihmisistä ja asioista sekä jättäytymään Isän käsiin”, Heikkinen kirjoittaa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jouko M.V. Heikkinen
Formaatti Sid. 250 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Perussanoma
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019