Sielu virkistyy seikkailijan seurassa

28,80 € OVH: 32,00 €
Varastossa
SKU
9789524759892

Tunnetun seikkailijan hartauskirja uskon antamasta voimasta vaikeimmissakin tilanteissa.

Sielu virkistyy seikkailijan seurassa-kirjan kirjoittaja Bear Grylls on tunnettu seikkailija, kirjailija ja televisio-ohjelmien isäntä. Britannian erikoisjoukoissa ollessaan hän loukkaantui vakavasti epäonnistuneen laskuvarjohypyn seurauksena. Silti hän on kiivennyt Mount Everestille, ylittänyt Pohjoisen jäämeren kumiveneellä ja tukenut julkisesti Alfaa innostaakseen ihmisiä tutustumaan kristilliseen uskoon.

Luonto on opettanut Gryllsille tärkeitä läksyjä, ja hänen jokaisen urotyönsä takana on sisua, päättäväisyyttä ja vahvuutta. Tässä teoksessa on 365 kirjoitusta, joissa hän kertoo monien uskaliaiden retkiensä taustoista ja siitä, kuinka kristillinen usko antoi vaikeissa paikoissa voimaa jatkaa.

Gryllsin matkailuohjelma "Hiuskarvan varassa" oli ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi, ja siitä tuli maailman katsotuin ohjelma. Grylls isännöi myös NBC:n suosikkiohjelmaa Running Wild with Bear Grylls sekä useita sarjoja National Geographic -kanavalla, Netflixissä ja Amazonissa. Hänen kirjojaan on myyty yli 15 miljoonaa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Bear Grylls
Formaatti Sid. 400s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Päivä
Copyright 2019