Täysillä tyttö

29,60 € OVH: 33,90 €
Varastossa
SKU
9789523545267

Täysillä tyttö -kirja kertoo, miten tukea itsetuntoa ja muita asioita, joita tytön vanhemman on hyvä tietää. Kirja on kokeneen lastenpsykiatrin ja psykoterapeutin, Riikka Riihosen, teos tyttöyden voimasta ja tyttöjen kasvun haasteista. 

Täysillä tyttö -kirja kertoo, miten tukea itsetuntoa ja muita asioita, joita tytön vanhemman on hyvä tietää. Tytöistä on moneksi, mutta tyttöjen elämää rajoittavat yhä monet normit ja kapeat asenteet. Etenkin murrosikäiset tytöt voivat henkisesti huolestuttavan pahoin.

Täysillä tyttö -kirja on kokeneen lastenpsykiatrin ja psykoterapeutin teos tyttöyden voimasta ja tyttöjen kasvun haasteista. Kirja tarjoaa konkreettisia keinoja tyttöjen itsetunnon, rohkeuden ja oman äänen tukemiseen. Se kannustaa vanhempia ja tytön läheisiä huomaamaan omien uskomustensa ja totunnaisten tapojen merkityksen tytön kasvulle ja identiteetille. Kirjoittaja auttaa hahmottamaan tyttöjen psyykkisen hyvinvoinnin edellytyksiä ja niitä ristiriitaisia odotuksia, joita moni tyttö nykypäivänä kohtaa. Mukana on tietoa myös mielen oireista ja siitä, miten vanhempi voi tukea tyttöä vaikeuksissa. Täysillä tyttö -kirja kertoo, miten tukea itsetuntoa ja muita asioita, joita tytön vanhemman on hyvä tietää.

Riikka Riihonen on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori ja lasten ja nuorten kognitiivinen psykoterapeutti. Hän on aiemmin työskennellyt mm. neuvola- ja koululääkärinä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Riikka Riihonen
Formaatti sid. 279 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Mediaatio
    Mediaatio
    27,00 € OVH: 32,50 €
  2. Kerron sinulle tarinan II
    Kerron sinulle tarinan II
    18,00 € OVH: 20,00 €
Copyright 2019