Hyvä kaveri - Ystävyyden supervoimat

21,70 € OVH: 24,00 €
Varastossa
SKU
9789523544949
 • Osta 20 hintaan 15,90 € /kpl ja säästä 27 %

Hyvä kaveri - ystävyyden supervoimat kertoo ystävyyden valtavasta voimasta.

Hyvä kaveri - Ystävyyden supervoimat on kiva kirja ystävyyden voimasta. Jokaisessa meissä piilee ystävyyden supervoimia, jotka auttavat meitä olemaan toisille ystävänä, turvana ja tsempparina silloin, kun he sitä tarvitsevat. Huomaavaisuus, luotettavuus, lempeys, uskollisuus, suvaitsevaisuus... Mikä näistä voisi olla sinun supervoimasi?

Hyveet ovat supervoimia, joita voi treenata, aivan kuten lihaksia. Lämminhenkinen teos luottaa vahvuuspedagogiikan voimaan ja tarjoaa lukijoille työkaluja kasvaa hyviksi, huomaavaisiksi ja luotettaviksi ystäviksi.

Eloisat eläinhahmot, hauskat tehtävät sekä liikuttavat tarinat ystävyyden hyveistä toimivat niin lapsen oman pohdinnan lähtökohtana kuin ryhmätyöskentelyssä. Jokainen meistä voi olla hyvä kaveri, joka luo lämpöä ympärilleen!

Merja Kalm on Turussa asuva luokanopettaja, kouluttaja sekä oppi- ja tietokirjailija, joka haaveilee muuttavansa maailmaa paremmaksi kirjoittamalla. Hyvä tyyppi on Kalmin toinen lasten tietokirja.

Mira Mallius on helsinkiläinen kuvittaja ja muotoilija, joka tunnetaan parhaiten suomalaisista eläinhahmoistaan korteissa ja kalentereissa sekä muissa paperituotteissa. Malliuksen kädenjälki näkyy myös monien kirjojen kuvituksissa.

Heiltä on ilmestynyt myös kirja Hyvä tyyppi - Supervoimien käsikirja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Merja Kalm, Mira Mallius
Formaatti Sid. 87s
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Kekseliäs karkulainen
  Kekseliäs karkulainen
  16,30 € OVH: 19,80 €
 2. Piki
  Piki
  23,40 € OVH: 26,00 €
 3. DVD Raamatun kertomuksia 7 - Jeesuksen vertauksia
  DVD Raamatun kertomuksia 7 - Jeesuksen vertauksia
  Tarjoushinta 6,90 € Norm. hinta 12,90 €
Copyright 2019