Mestarinaakan juhlayllätys

22,40 € OVH: 24,90 €
Varastossa
SKU
9789523547537
  • Osta 10 hintaan 18,90 € /kpl ja säästä 16 %
  • Osta 50 hintaan 16,90 € /kpl ja säästä 25 %

Mestarinaakan juhlayllätys kertoo kertomuksin ja loruin vuoden kiertosta ja kirkkovuoden juhlien vietosta vauhdikkaiden naakkojen vinkkelistä. 

Mestarinaakan juhlayllätys kertoo vanhan kirkon tornissa ympäri vuoden asuvasta äänekkäästä naakkaparvesta, jota johtaa viisas mestarinaakka Natanael eli Nate.

Mestarinaakan tehtäviin kuuluu kertoa pikkunaakoille ja alueen lapsille, miksi kirkko on ja mitä kaikkea kirkossa tapahtuu. Natesta on mukava järjestää erilaisia yllätyksiä muiden naakkojen ja suntio Salme Sulosen kanssa kirkkoon tuleville lapsille erityisesti suurten juhlapyhien aikaan. Kun kaupungissa sitten järjestetään oikein suuret juhlat, kaikuu naakkojen juhlayllätys kilometrien päähän.

Teoksen hauskoissa kertomuksissa ja loruissa eletään vuoden kiertoa vauhdikkaiden naakkojen vinkkelistä. Samalla tutustutaan kirkkovuoden suurin juhliin ja niiden viettoon. Teos sopii niin lapsiryhmien käyttöön kuin kodeissa luettavaksi.

Anna-Mari Kaskinen on kirjailija ja runoilija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu teoksia niin lapsille kuin aikuisille; runoja ja proosaa, laulu- ja virsitekstejä. Hän on myös Lastenmaa-lehden päätoimittaja.

Virpi Penna on monipuolinen ja arvostettu kuvittaja-graafikko ja lastenkirjailija. Hänen hurmaavat ja oivaltavat kuvituksensa ovat loihtineet eloon monen lastenkirjan maailman.

Lisätietoja
Fyysinen koko 246 x 177 mm
Kirjailija / Artisti Anna-Mari Kaskinen, Virpi Penna
Formaatti Sid. 64s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019