Seurakunnan henkilöstöhallinto (2022)

85,00 €
Varastossa
SKU
9789513783518

Henkilöstö on seurakuntatyönantajan tärkein resurssi ja voimavara seurakunnan perustehtävän toteuttamisessa: henkilöstöstä huolehtiminen ja hyvä henkilöstöhallinto ovat seurakunnan työssä avainasemassa! 

Seurakunnan henkilöstöhallinto (2022)  on käytännönläheinen käsikirja seurakunnan jokapäiväisen henkilöstötyön tueksi. Se on tarpeellinen apuväline etenkin seurakuntien henkilöstö-, hallinto- ja talousjohdolle, kirkkoherroille ja esihenkilöille, mutta myös muille henkilöstöhallinnon kysymyksistä tietoa tarvitseville.

Kirjassa käsitellään lainsäädännön ja kirkon virka- ja työehtosopimuksen valossa muun muassa henkilöstön rekrytointia, perehdyttämistä, palkkausta ja muita palvelussuhteen ehtoja, työturvallisuutta, työterveyshuoltoa, henkilöstökoulutusta, työhyvinvointitoimintaa sekä henkilöstöraportointia.

Teoksen neljäs painos on päivitetty vastaamaan ajantasaista lainsäädäntöä ja keväällä 2022 voimaan tulevaa virka- ja työehtosopimusta. Keskeisimpiä kirjassa huomioon otettavia muutoksia ovat kirkkolainsäädännön kokonaisuudistus ja työsopimuslain perhevapaita koskeva uudistus.

Molemmat kirjan kirjoittajista toimivat Espoon seurakuntayhtymässä,  OTM Sari Anetjärvi hallintojohtajana ja HTK Marja Jakobsson henkilöstöpalvelupäällikkönä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Sari Anetjärvi, Marja Jakobsson
Formaatti Nid. 270s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Edita
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019