Saippuakuplakuiskaus

22,00 €
Varastossa
SKU
9789523990388

Saippuakuplakuiskaus antaa intoa yhdessä lukemiseen.

Saippuakuplakuiskaus kertoo äitinsä menettäneestä Sofia-tytöstä, joka lähtee Tyrni-koiransa kanssa seuraamaan saippuakuplakuiskauksia järven yli kohti suurta kaupunkia. Sofian isoäiti asuu siellä. Hassuttelun ja mukavan yhdessätekemisen jälkeen Sofia ja isoäiti lukevat kirjaa. Mutta mistä saippuakuplat oikein pulppuavat?

Saippuakuplakuiskaus on ylistys lukemisen parantavalle voimalle ja yhdessälukemisen turvalle ja lohdulle.

Reetta Niemelä (s. 1973) on palkittu runoilija ja lastenkirjailija Raisiosta. Hän kirjoittaa lapsille tietokirjoja, runoa, kuvakirjoja ja fantasiaa. Niemelä on saanut muun muassa, Kaarina Helakisa-palkinnon ja Arvid Lydecken palkinnon 2022 vuoden parhaasta lastenromaanista. Niemelän teos Mustan kuun majatalo (kuvitus Katri Kirkkopelto) valittiin lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokkaaksi 2022.

Meria Palin (s. 1972) on kuvittaja ja kuvakirjailija Tampereelta. Hän näkee kuvakirjojen tekemisen taiteenlajina, jonka avulla voi kääntää elämän suuret haasteet toivoksi. Saippuakuplakuiskaus on hänen toinen julkaistu kirjansa kuvakirjailijana. Palinin esikoisteos Taikapuikot valittiin Suomen Kauneimmat Kirjat 2020 joukkoon.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Meria Palin, Reetta Niemelä
Formaatti Sid. 52s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Enostone
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019