• 020 754 2350

Saattohoito kuolevan tukena

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Aalto Kirsti (toim.)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Kirjapaja
Formaatti nid. 120 s.

Saattohoito kuolevan tukena

Jokaisella on oikeus kuolla arvokkaasti. Kirsti Aalto on koonnut kuolevan saattohoidosta tarpeellisen, ajankohtaisen kirjan.
  • Osta 20 hintaan 17,50 € /kpl ja säästä 16%
TAI
20,60 €

OVH: 23.90 €

Tuotenumero: 9789522474513

Saatavuus: Varastossa


Saattohoito kuolevan tukena koostuu asiantuntijoiden artikkeleista. Se käsittelee saattohoidon merkitystä sekä kuolevan että saattajan kannalta, kuolevan sielunhoitoa, surevan tukemista ja lohduttamista ja toivon ylläpitämistä kuolevan potilaan hoidossa. Siinä kerrotaan yhteistyöstä henkilöstön ja potilaan omaisten välillä. Niin ikään kirjassa puheenvuoron saavat saattohoidon vapaaehtoistyöntekijä, ja siinä esitellään malli vierelläkulkijoiden koulutusohjelmaksi.


Saattohoito kuolevan tukena -teoksen on toimittanut TM, rovasti ja psykoterapeutti Kirsti Aalto. Aalto työskenteli sairaalasielunhoidon johtajana Kirkkohallituksessa vuoteen 2011. Kirsti Aallon lisäksi kirjaan ovat kirjoittaneet asiantuntijoina keräysjohtaja Tapio Pajunen, ylilääkäri Juha Hänninen, sairaalapastori Virpi Sipola, lääkäri, psykoterapeutti Päivi Hietanen, Pirkanmaan hoitokodin johtaja Tiina Surakka, arkkiatri Risto Pelkonen, Terhokodin vapaaehtoinen, merikapteeni Seppo Laurell sekä terapeutti ja kirjailija Liisa Mäntymies.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kosketuksia - arjessa, hoidossa ja pyhässä

Kosketuksia - arjessa, hoidossa ja pyhässä

7,90 €

Norm. hinta 29,90 €

Liikuttava rukous

Liikuttava rukous

16,90 €
Papinalba Gabriel II naiselle

Papinalba Gabriel II naiselle

249,00 €
DVD The Passion Of The Christ

DVD The Passion Of The Christ

5,90 €

Norm. hinta 12,90 €