Rooma - opas pyhiinvaeltajalle

23,90 € OVH: 29,90 €
Varastossa
SKU
9789523547025

Rooma – opas pyhiinvaeltajalle johdattaa syvällisesti mutta helppolukuisesti varhaiseen ja keskeiseen pyhiinvaelluskohteeseen. Samalla se tarjoaa kutsuvan kirjallisen matkan Rooman kiehtovimpien kohteiden äärelle.

 

Rooma on yksi varhaisimmista ja keskeisimmistä pyhiinvaelluskohteista. Ikuisessa kaupungissa niin pyhiinvaeltajalle kuin matkailijalle avautuu tuhansien vuosien kiehtova historia.

Rooma - Opas pyhiinvaeltajalle vie Pietarin ja Paavalin haudoille, johdattelee Jeesuksen ristin palan luo, katakombeihin ja pyhille portaille. Se kertoo mistä löytyvät Michelangelon, Raffaellon, Berninin ja Caravaggion upeimmat taideteokset. Mihin suunnata, kun kohteena on jesuiittojen pääkirkko, pyhän Valentinuksen pääkallo tai pyhän Birgitan talo. 

Emil Anton on katolinen teologian tohtori, tietokirjailija, matkanjohtaja ja opas sekä Vatican Newsin suomenkielinen toimittaja. Hän on julkaissut mm. teokset Katolisempi kuin luulit – Aikamatkoja Suomen historiaan (2017) ja Kahden virran maa – Sivilisaation ja kristinuskon irakilainen tarina (2020). 

Antti Kruus on Olarin seurakunnan kappalainen ja matkanjohtaja, joka on järjestänyt yli 50 pyhiinvaellusmatkaa Italiaan. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Emil Anton, Antti Kruus
Formaatti Nid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Luterilainen Neitsyt Maria
  Luterilainen Neitsyt Maria
  18,00 € OVH: 21,40 €
 2. Pieni kirja ihmisestä
  Pieni kirja ihmisestä
  9,90 € OVH: 23,90 €
 3. Martti Luther - Sanan varassa
  Martti Luther - Sanan varassa
  18,90 € OVH: 21,00 €
Copyright 2019